jueves, 31 de mayo de 2007

Sex in the City!


Hi ha una seria de televisió, que el trio que fa més por de Bcn (és a dir el trio: petarda-lau-yrun) hi està enganxadissim! I no és ni mes ni menys que Sexo en Nueva York. Abans (dic abans pq ja ens em empassat tota la sèrie xD) sempre fèiem reunions de noies mirant-ho i comentant-ho i bebent voll damms (les noies originals ho farien en còctels però es que nosaltres som una versió cutre d'elles xD).
L'única pega que tenim és que ens fa falta una Carrie! Ja que la peta i jo la trobem molt tonta que sempre va corrent empaitant els homes, i és molt trist (tot i que algunes ho fan).
La peta i jo estem a un altre nivell de glamour ja que ella és la nostra Samantha, amb els ovaris al lloc i ben posats, independent i lliure, amb estil i caràcter ben definits i sobretot, utilitzadora d'homes jajaja! Ah també s'ha de dir que la Sam no s'enamora mai ni mostra els seus sentiments en públic.
La Lau és més Charlotte, busca tot el correcte, és fa la innocent i modoseta tot i que se la veu d'una hora lluny. Sempre és bona noia i busca els bons patrons de conducta per dur-los a terme. Lau diu que no, que no ho és, però és una Charlotte empedernida pq sempre ens esta maldant a la peta i a mi per coses que no estan ben fetes. També aspira a ser mama.
I jo, jo sóc la Miranda. Independent, feminista, dedicada a mi mateixa i per a mi, si hem sobra temps els hi dedico als homes tot i que no els necessito (bé de fet pq ja en tinc un xD). Em costa molt obrir-me i tenir por de que em fagin mal, per això maltracto la parella, perquè vaig de noia dura! Amb molt de caràcter! Quan de fet, alguns dies puc ser la més insegura del món, encara que el món no s'enteri.

Ah i m'oblido! El que més ens agrada de la sèrie són els seus coctels! I tb les festes i l'alcohol!

lunes, 28 de mayo de 2007

Sabatetes sabatetes!


Després de veure el post de la Marina, no m'he pogut estar de pendre-li el meme que duia entre mans, buenu, en aquest cas, més ben dit, entre peus xD

Tracta d'ensenyar cadascú les seves sabatetes! Veritat que és divertit? ^^

Jo no m'he pogut estar de mostrar-vos aquestes!
La meva nova adquisició de sabatetes de nina! Més en plan esportiu com sóc jo, alguns ja em coneixeu xD

Però però però! Aquest post també em porta a ensenyarvos unes altres sabatetes, tot i que aquestes no són meves, encara quem, podrien passar-hi perfectament xD

Estan amagadetes entre mig de molts de detallets, a veure si les trobeu! ;P

L'enllaç aquí!

Les teniu clixades ja?




viernes, 25 de mayo de 2007

Som uns incívis quan anem de concert!


Resulta que ahir ahir el Davidet i jo vam anar a veure als Kaiser Chiefs al espacio Movistar i casi casi que fem tard perquè miràvem Maria Antonietta i era un rollazo aixis que el Davidet me va fer perdre el final, però jo volia veure'l, per saber que pasava, però no va poder ser, perquè el meu xicot em va distreure massa fent coses de novios que fan els novios quan miren pelis.
Bueno, que el concert començava a les 9'30, i vam fer tard, com sempre que estem els dos per Bcn que fem tard i dinem-berenem, i aquest cop vam sopar pel metro i vam tenir sort i el concert va començar a les deu i vam poder gaudir de un super concertàs en molts de crits, salts, espentes i volls i al final vam acabar a primera fila, on els membres van començar a repartir baquetes, micros, púes de guitarra, els llistat de cançons i mes paridetes que no importen. El que si importa és que jo em vaig quedar la púa de la guitarra!!! I després de tot, vam nar a comprar-nos les camisetes on, la del Davidet posa "Run KC" i darrere "Yours Truly the Angry Mob" i a la meva, que és roja i és molt xula posa "I'm a chiefiette" i tothom em cridava aixis, tots els segurates allà cridant-me i jo tota emocionada! Vinga i vinga festa!

Després de tot això David i jo vam acabar sent incívics al metro. Per què us preguntareu? Doncs, utilitzeu la imaginació, i malpenseu, que ja sé que sou molt perversos tots, només us diré que tot el metro ens mirava, no només un vagó... El Davidet ratifica que malpenseu, que m'esta ajudant a fer el post, ara el posaré de colaborador. No, ja no, no s'ho mereix perquè em mossega i a sobre se'n vol nar sol a la dutxa i s'ha d'estalviar aigua!

Una tia al concert va llençar uns sostens, però el cantant va sudar de quedar-se'ls, aixis que va tinguer que anar als segurates que li donesen! Jajaja! Va ser molt bo! Tota "fresca" i vergonyosa i els segurates fotensen d'ella, el David i jo tb xD i els segurates provanse els sostens per allà o fent conya, però gràcies a ella he pogut penjar aquesta foto i como no, ara cançó del concert!

lunes, 21 de mayo de 2007

Típics tòpics

Avui parlaré dels marcians i els venucians (és diuen aixi?), ja que estic farta de tòpics i a veure si aixis la gent els deixa a un racó perquè la veritat són molt tristos. De què serveixen els tòpics si no són per trencar-los?

Aquí ve el meu anàlisi de típics tòpics:

- Les donen venen de Venus i els homes de Mart.

Per això he posat el de marcians i venucians... A veure... que tinc la cara verda? Que el Davidet porta antenes? No veritat?
A mi la mama sempre m'ha dit que vaig nèixer a la Tortosa, per tan sóc terrícola i el Davidet, també

- Les dones no entenen els mapes i els homes no ploren.

Jo em vaig compra un mapa de Bcn i l'entenc i, és més, em ser guiar! xD I aixòs de veure món també m'ha portat a veure a molts homes plorar, és trist, però és cert. xD

- Les dones són romàntiques i els homes només saben fer més d'una cosa alhora.

Perdoneu però... odio el romanticisme en totes les seves extensions!!! Sóc una destroyer! xD I... bueno, jo puc verificar que el Davidet sap fer més d'una i de dos coses alhora... mmmmm... xD

- Les dones són molt netes i els homes no saben cuinar.

Bé, aquí teniu una foto del menjador del pis espero que us serveixi per trencar el tòpic del pis del noies xD i bueno, que el Davidet sempre m'ha fet bons àpats com amanides incompletes, còctels afrodisíacs... I tot molt bo! ;P

- Les dones no saben conduir i els homes no saben fer les feines de casa.

A veure, jo no sé conduir, bàsicament perquè no m'he tret el carnet xD però moltes dones que conec sí i, el Davidet és molt maniàtic amb la neteja (no com les del pis) i pobre sempre que ve ha de fer alguna cosa que demostra que a ell no se li resisteixen les feines domèstiques!

- Les dones són tontes i els homes cabrons.

I de tontes pel món n'hi han a patades! Jo m'he relacionat amb moltes! Jajaja! Però bé, que jo de tonta no en tinc un pèl però de cabrona... de cabrona tota una melena! jajaja! Per tan, jo crec quen'hi ha dels dos sexes de cabrons i tontos, mireu el David, un altre cabronet! jaja!

I fins aquí deixo els típics tòpics perquè no me'n recordo de més... Algúna idea per trencar-ne d'altres? ;P

I Bet You Look Goog On The Dancefloor

miércoles, 16 de mayo de 2007

Personal i transferible

Com no se m'acudeix res que explicar i fa dies que no escric res, jo mateixa em paso el meme de la Candela, aixis, de rebot teniu noticies meves xD

Ei que és el primer meme en aquest bloc! Uei!

Bueno que aquí va:

10 anys enrera: Doncs jo era una nena molt innocent que anava a un col·legi de monjes i jugava a barbies, suposo que com totes les nenes d'aquella època.

5 anys enrera: Uff! Una de les millors èpoques de la meva vida! Comences a sorti de farra, a tenir una colla més gran que tu, a trencar cors i a fer molt el rebel xD

1 any enrera: Als núvols :)

Ahir: Cagant-me amb les Associals Anònimes que han deixat la meva reputació per terra! Però ben merescut U_U"

Avui: Amb energies renovades!

5 cançons que sé la lletra de memòria: A fuego, d'Extremoduro; Erase and Rewind, the Cardigans, Inertia Creeps, Massive Attack; Map of Problematique, Muse i... Ruby, Kasier Cheif!

5 joguines preferides: A veure... El tama! que me'l va donar el Davidet! La Gameboy Advance pq allà tinc el Super Mario i ens fotem unes viciades xD, la Nintendo DS que li han deixat a ma germana i que és entretinguda, quan arribo a casa sempre li xoriço xD, la Play! Amiga de viciades! xD i... l'Arale que em va regalar el Davidet tb! Que la tinc a sobre d l'ordenador i és molt mona ^^

I no li passo el meme a ningú, que tots tenim prou feina ja, que estem en exàmens!! Sort!! I, sí! Ja em poso a estudiar! xD

viernes, 11 de mayo de 2007

Dormir juntets

Des del finde finde que vaig passar amb el Davidet (sí, el Davidet té un bloc!) que voliar fer aquest post, però clar, que es van acumulant les coses i una no escriu tot el que voldria!

Resulta que una de les coses que més m'agraden dels nostres findes findes és dormir ben juntets juntets després d'haver-nos cansat molt molt i que el llitet agafi la nostra olor, mentre jo li poso el cap al pit del Davidet i fem el gamberro, perquè a mi m'agrada molt burxar-lo i dir-li cosetes a l'orelleta per fer-lo emprenyar una miqueta i que puguessin tornar a jugar!
Llavors és quan fem guerra de coixins i de mossegades i jo sempre acabo prenent mal, perquè sempre em faig mal i el Davidet acaba tot morat perquè, o li faig pessiguets o li faig xupetons, però a ell sempre li marxen ràpid i a mi em tarden més, per això m'enfado! I tornem a estar igual! xD

I després quan ens cansem de tot de tot de tot, jo m'acurruco al seu bracet i li explico cosetes i li pregunto d'altres fins que ja nom contesta que això vol dir que s'esta sobant, i jo me quedo amb la intriga de saber el que preguntava, però quan esta dormit me'l miro, i sembla bon nen fins que es posa a roncar (jajajaja! és broma, el David no ronca que és un sol! xD). I m'adormo jo, i començo a pegar voltetes pel llit perquè no em sé estar quieta fins que és de dia i tornem a la guerra! Però pobret el Davidet, que el finde finde el vaig desperta amb una colzada a la cara perquè somiava que queia i no el tenia present xD Encara que un altre dia jo estava somiant que estava a la voreta d'un precipi i tenia por de caure, quan ell em va pegar una espenta i jo em vaig desperta cridant i era culpa d'ell que m'havia tocat! xD

Teardrop

domingo, 6 de mayo de 2007

Un post de molt de riure!

"La felicitat d'uns és la tristesa dels altres..."Que sembla un proverbio chino, sí; o una frase sentència, també, però no no, que és una frase del meu Davidet, d'aquelles que aprens i la sents i són de les teves. Que ho dic com a bona plagiadora que sóc, com la Gemmi, que tb n'és de molt bona plagiadora, que les dos anomenem els "autors" de frases, blocs o posts que fem, oi? Bé, que de posts inessasaris sempre n'hi han, ai k dic inessasaris! Vull dir innecessaris! Com patino no?
Doncs segur segur segur que és degut a la meva felicitat! Encara que no una felicitat qualsevol no, és una felicitat-cabroneria, excusada d'alguna manera si més no. Però no ens enganyem, jo sóc dolenta de naturalesa. Tan tan dolenta que ahir, al mig d'un restaurant, després de saber la notícia quasi m'atraganto, i dsprés vaig plorar molt molt de felicitat mentre reia i reia com els dolents de les pelicules i deia "excelente" amb els dits entre llaçats com el senyor Burns.
Resulta que jo miro de quan en quan una teleserie sudaca que fan que és diu esperant l'amor etern, que és molt trista, ja ho diu el nom xD, però enganxa clar! Com totes les teleseries absurdes que no s'acaben mai i no passa mai res de bo. Però clar, ara fa molt de temps que no la seguia, de l'estiu potser, i estava desenganxada amb el cuquet de saber si encara la farien i si! Ahir un amic meu me'n va explicar un troç, i vaig riure tan! Tan tan! Resulta que la protagonista esta trista pq tots els amors es piren i ella els persegueix per a que tornin però clar, no pot ser, ells fan la seva vida (o refan) i ella els ajuda a trobar l'amor que ells buscaven en ella i era impossible de trobar, lu bo és que ella no sap que ajuda a les seves exparelles a trobar la parella bona, ella es pensa que es casarà amb elles i això és el que fa més gràcia de tot, és queda sense boda però amb persecussió assegurada. I sempre passa el mateix, sí, però em va fer molta molta gràcia perquè ara feia temps que no i clar, sempre et pilla de sorpresa, encara que és veu d'una hora com serà el final de la sèrie, tots donant-li les gràcies per fer de celestina i ella plorant.

I predict a riot

miércoles, 2 de mayo de 2007

Finde finde!


Val, que som a dimecres, però com aquell qui diu ahir era diumenge, i jo dema tinc festa, així que per mi és com si la setmana hagués durat un dia i ja som a divendres, perquè el divendres de veritat tampoc tinc classe, perquè el profe va a fer unes ponències, total, setmana de pont pont amb un dia de classe, però parlem del finde finde que és per això pel que postejo, bueno postejem, que el davidet tb està per aquí dient la seva, ara em dona besitos i aixis no puc escriure! Mmmm... fa gustet a xocolate! Oh! xk m'ha pres una xuxeria que tenia amagada al calaix! Oh! I a sobre m'ha pres el mario i se l'ha passat tot! Abans que jo!! I a sobre s'esta partin ara! I li ha sortit un yoshi blau i a sobre a sobre sobre sobre em diu llimadeta! Però si és ell! Que s'esta partint sol! jo no en tinc cap culpa! Ara es menja els meus pez... vosaltres trobeu que és normal esmorzar xuxeries i jugar al mario(tenint en conte que són les 2'30h)? xD

Com veieu els nostres findes no són molt normals... Si estessiu sentint la confessió que em fa ara, que l'ha tallat en sec per demanar-li al yoshi que volés i a sobre m'ho tira en cara presumint que el seu yoshi vola mentres jo escric!

Res, que aquest finde em fet de guiris guiris per aquí... per allà... pel piset... per sants... pel puto park Güell amb la puta baixada de la Glòria que jo la vaig pujar i casi em moro!! Xk? Xk? Xk ningú em va avisar que s'havia de caminar tan fins arribar al park? xk?!!

Després vam passejar de nit per les rambles, molt romàntic tot. Sí sí!

Ja penjaré alguna foto que altra del finde; ara, no tinc ganes d'escriure. Vaig a emprenyar al davidet! ;P

I el davidet diu fill de puta, xk el joc no li fa cas, aixi que ara es la meva per tancar-li! Jajajaja!

Super Mario World