jueves, 28 de junio de 2007

I tenia que estar a Tortosa ja...

Resulta, resulta, resulta que després de quinze dies de tortura llibres amunt, llibres avall, sense davidet i sense davidet i sense ordinador i sense internet i amb mal menstrual (però no 15 dies xD) i amb mal de colzes i reitero, sense davidet, sense davidet i sense davidet que se m'han fet super llargs els 15 dies sense ell....
Doncs resulta, després de tot això, que avui tenia un exàmen a les 10 a l'aula 201 i que me'l sabia de mèmoria i que tenia moltes ganes de treureme'l de sobre, que repasava a les 9 h i pensava que era l'última vegada que el llegia els putos contractes jurídics i les seves característiques i en part em posava nerviosa, però també molt feliç: Penúltim exàmen! I Davidet vigila que vinc! I entre empanades me'n dono compte que feia tard.
I corrents corrent corrents em dirigeixo a les 10:05h a l'aula 201 disposta a fer l'exàmen però no reconeixia als companys... s'acosta la profe. Li pregunto:"perdona, aquí és l'exàment de dret civil?". La tia em contesta:"què?". Penso merda. Torno: "Sí, que si aquí és l'exàmen de dret civil, a baix ho posa a les 10h, a l'aula 201...". La profe és queda a quadros, encara més que quan m'he presentat corrents al mig de l'exàmen que es veia d'una hora lluny que feia estona que anava. Jo cagant-me amb tot ja. Veig gent al passadís. Pregunto. Ningú sap res. Estic flipant. Corro i corro i vaig a secretaria a mirar horaris d'exàmens i n'hi ha molts molts i no el trobo. I m'estic cagant amb tot perquè faig tard i nose on és i em foto nerviosa i em rallo un munt. El trobo: 10h 201. Em quedo a quadros altre cop. No potser.

Doncs resulta que l'exàmen és demà U_U"

miércoles, 20 de junio de 2007

Torna l'estiuet

Fa molta calor i molt de solet a Bcn. I per tot arreu veig penjats a les faroles els cartells del summercase i, tinc l'estranya sensació de què això ja ho he viscut.
I sí, em recorda tan a l'any passat!

Per aquest temps vaig abandonar la residència i em vaig instal·lar al meu piset en l'ajuda del Davidet, que anavem maleta a munt maleta avall omplint el pis que ara ja es ben meu i estic ben instal·lada!

I l'any passat jugàvem i jugàvem per tota Barcelona per aquest temps, sense preocupacions ni maldecaps i aquest anys ens haurem d'esperar per jugar perquè estem plens d'exàmens i jo ja hem saturo i no tinc ganes de fer reeeeeesssssssssss.

I me'n recordo de què vam innagurar el pis a la terrasa amb unes pizzes i tot ultra-mega desordenat, caixes per tot arreu. Però va ser molt divertit.

Aquest any ho podriem tornar a fer. Però encara ens haurem d'esperar...

lunes, 18 de junio de 2007

Post desfogament en plan total

Aquí estic nois i noies i animalets, que ho dic pel Gatot. Doncs això, que aquí estic al ciber morint-me de calor i l'únic ventilador que hi ha no em toca... I al meu costat hi ha un tio que em mareja perquè fot molta olor a colonia, és a dir molta pudor i a sobre quan parla no l'entenc pq fa "salam mala malajem bla bla bla" i va de pijo, que d'aquests n'hi han molts, bueno i dels altres també, que vull dir que de pijos, el món n'esta ple, ara que si tu ets un d'ells doncs que ei! molt bé! que vull dir que aixòs, que cadascú és com és... Bé, que tan em fot (punt i a banda).

I ara començo. Per què estic al ciber? Perquè m'he carregat molt l'ordenador i ara està amb un bucle sense sortida i es reinicia i es reinicia i no para de autoreiniciar-se però que tampoc pot entrar al windows aixís que és una història sense sentit el què fa i jo no entenc el perquè! I tot va passar ahir a la nit i jo histèrica (nota: el tio que deia abans ja sé pq s'ha futut tanta colonia pq te el nas tapat i no para de moquejar i m'esta fotent a parí que estic per mocar-lo jo mateix amb el clinex que li vaig a estampar a la cara. Em posaré el mp3 a veure si em calmo. El sento igual. Aquest tio li dona massa a la farlopa joder!) el Davidet mirant per internet a veure si em podia donar suport tècnic però res, allà calmant-me pel telefòn i jo que res, a la meva.
Al final li vaig enviar un sms a la salvadora que pobreta, la Gemmi, allà trucant-me i intentant arreglar el pc i dientme destroyer i assassina i jo alla plorant sang... Al final li he portat la víctima aquesta tarda i hem xerrat i xerrat molt. Perquè jo m'ho passo molt bé amb la Gemmi, plorant sang i tot el que faci falta. Que som amigues i em cuida el pc xD

Vamos que pobreta li dec un dinar o un sopar que depèn com doncs serà de 2 o de 4. Ja ho veurem, em de conèixer rossets i murenus ;P

I que estic histèrica per la calor, pels exàmens, pel ciber, pel pc, pel de la farlopa i pq em quedo 15 dies aquí sense tenir la meua dosi de davidet semanal i jo sense això no puuuuuuuuuuuuc!!! :(

Menus mal de la Gemmi! Gemmi tia t'estimo!

Em pensaré quina classe de monument et puc fer ple bloc ;P

sábado, 16 de junio de 2007

El meme dels bolsos!


La Gemmi Gemmi va tenir una genial idea amb fer un meme de bolsos! Perquè clar, nosaltres som molt coquetes i si el fem de sabatetes també l'hem de fer de bolsets ;P (la putada és que aixís perdo tota la credibilitat de noia dura passota, ja ho sé... bé! Que hi hem de fer-hi! Són exàmens, és època de perdre el temps xD)

Bueno doncs mireu la quantitat de bolsos que puc arribar a tenir a caseta jo... xD Impresionant veritat? Doncs casi tots son de revistes o algo! xD

Mireu el número 1 és el meu bolso preferit, és una simple bossa del summercase de l'any passat, que la duc a tot arreu i m'encanta! A sobre m'hi cap la carpeta de la uni perfectament ;P

EL 2, 8, 10 i 12 són tots adquirits per revistes, compreses i cremes, tot i que al 2 li tinc un carinyo especial perquè amb les xapetes que li he posat queda tope xulu! I l'any passat sempre el portava a tot arreu i tothom em preguntava per ell xD

El 3 m'encanta! És una motxileta plena de lletres i grafitis i paridetes del meu estil que fan que el dugui a totes les excursions. El 4 me'l vaig comprar a lleida perquè estava de rebaixes xD i també em va agradar molt molt i el portava a tot arreu... ara ja ha quedat aparcat de la meva vida.
I el 5, bua! El 5 era una fixació meva, aquest estampat el veia a sabates, bolsos i demés i m'encantava i en volia un! I va la meva cunyada i me'l regala! I jo tota contenta! Que mona, veritat?
El 6 ni idea d'on el vaig treure xD Sé que és el regal d'algú però no se qui ni quan, tampoc me'l poso gaire... Ara salto i parlo del 9, que és un bolso playero enorme i molt xulo també, aquí dins vaig perdre el metxero del fib i jo boja perduda buscant-lo!

Oh! I el 7! La meva última adquisició de dijous la tarda! Bolso taronjeta amb solets de fusta incorporats que si us fixeu molt molt els podreu veure! A sobre fan conjunt amb les últimes sabatetes que també m'he comprat! ;P

A veure ara és hora de passar el meme! I aquesta vegada ho tinc clarissim ja a qui li pasaré xD
Gemmi! Nominada! Perquè la idea és teva! AnnaTarambana! T'ha tocat, sé que t'estaves morint de ganes! xD Marina, abans de que me'l prenguis te'l passo! i... Mireia! Va que avui és el teu aniversari! Felicitats! xD
Ah! I m'oblidava! Dagioooooo! Sé que tu també tens bolsos! xD I felicitats!!! ;P

miércoles, 13 de junio de 2007

Post-exàmens!


Veieu aquesta preciosa tovallola de ratlletes de mil colors? És la meva última adquisició i la primera de l'estiu! (és que ara espero comprar-me un bikini xD). Per què sempre que tenim exàmens és quan més idees i ganes de fer coses tenim?
Bueno doncs resulta que després d'exàmens ja tinc plans! Dius, normal, tens exàmens i és lu que he dit abans, més coses et venen xD Sí sí! Després d'exàmens celebrarem Sant Joan! Per què si ja haurà passat? Doncs pq jo tb vull celebrar-lo coi! xD I el celebrarem com el vam celebrar a la Mercè! I no us vaig explicar, així que resumeixo:
La meva primera Mercè va ser genial! Tots els amics tancats al pis fent bogeries, anant de concerts, menjant guarro, i cridant i liant-la casi tota una setmana! Ah! I m'oblidava! Bebent tb! xD Encara no m'havia tancat mai a un pis de Bcn en la colla i no sabria com aniria, però ens ho vam passar genial i com ara la colla va millor que mai i sempre anem junts a tot arreu, celebrarem un Sant Joan igual que a la Mercè i farem moltes cafrades n'estic segura! xD

Anirem a la platjeta, tirarem petardets per allà, després farem botellón, anirem a la discoteca i al karaoke, ens passarem pel bingo, menjarem a un japonés, mexicà... Anirem al bar a fer unes tapetes... Els hi ensenyaré el Panxot (que per certm ara fa molt temps que no hi vaig, estrany!)

Vamos cultura guiri a tope! I és que senta tan bé anar a fer el guiri per una ciutat tan gran... I més encara si estas de vacances!

Imagineus allà amb sandàlies, gorro, ulleres de sol, càmera i fent el gilipolles pel mig les rambles amb el convenciment de que ningú et reconeixerà! Buscant els indios de plaça Catalunya tan mítics que dieu que són i també observan els xinos fotografians la Sagrada Família! Ah! I m'oblidava! Contant els Starbucks que cada dia n'hi han més a Bcn, però molts molts no m'hi havia fixat mai! Oh! I lu bons que són els cafes d'allà! Mmmm...
I anat a la Barceloneta als bars de tapes i al Port Vell, i a l'Arc de Triomf amb les botigues frikis, al Raval a menjar kebabs... I perquè no a voltar una miqueta pel barri?

Bueno bueno! Ja tindré temps per pensar en tot! Que demà tinc un exàmen i em posaré a repasar!

Per cert, algú sap on està el Tomàs? El Bar aquell que diuen que és on fan les millors braves? És que també vull fer el guiri per allà!

lunes, 11 de junio de 2007

La Yrun al país de les meravelles!


Un bon dia la Yrun i el Davidet van anar a passejar pel camp, ja que feia molt bon dia i tenien ganes de veure papallones i mariquites pq la Yrun va estar insistint tota la primavera en què volia jugar amb les mariquites, però encara no n'havia vist cap aquell any.
Aixis que van anar al camp, però com feia molta calor es van quedar a la sombreta d'un arbre esperant veure una papallona. I la Yrun es va aborrir molt d'esperar (amb l'impacient que és! xD) i quan ja estava al límit del seu aborriment va veure un senyor cunillet que portava una americana, la Yrun ja es va quedat a quadres, però s'hi va quedar més quan va veure que el sr. cunillet corria molt molt dient que feia tard i mirava el rellotge! Aixis que la curioseta de la nostra protagonista que s'estava aburrint molt, va decidir perseguir el conill fins que va arribar al seu cau. Un cop va ser-hi dins va notar com queia i queia recordant tots els seus records plens de colors ben vius i desitjant que algun dia deixés de caure, però aixòs no passava... I caient i caient fins que al final va arribar al terra amb una bona culada!

Però al arribar al terra no va veure a ningú... però sí una petita ampolleta que deia: "beu-me", i la Yrun cansada de cridar i amb la boca seca del seu gran viatge de caiguda no va dubtar ni un moment en fer-li cas a la mini-ampolleta, que aquesta no era res més que una poció que va fer crèixer alguns molts metres del terra.

Al veure que era tan gran la Yrun va començar a soltar llàgrimes i llàgrimes i a plorar i a plorar fins que va inundar el lloc on era! I llavors va veure una altra ampolleta suran al mar que ella mateixa havia creat. No s'ho va pensar 2 cops al moment de beure-se-la, i l'ampolla la va tornar a fer petita, com ella era, dins al seu mar. I va tinguer que nadar i nadar molt, perquè sent petita no tocava al terra, fins que va arribar a fora on hi havien un munt d'animalons, al seu mar.

I dsprés de passar moltes històries amb els animalons i celebrar molts "no-aniversaris" la Yrun va arribar al Palau de la Reina de Cors que la jutjar per culpa de beure's ampolletes i mini-ampolles i per aixòs la volien castigar i van celebrar un cas, que en cas de que fós culpable li tallaran el coll, però la yrun diu mentidetes i que no que no ha begut res però no se la creuen i quan ja la van a castigar i tots els soldats l'agafen... La yrun es desperta perquè el Davidet ha vist un parell de papallones molt maques! I la crida la crida! I ella al veure el Davidet se'l menja a petons perquè diu que l'ha salvat i que se l'estima molt, ell no entén una merda, però ja li està bé! I li segueix el joc, perquè quan hi han petons pel mig... és el millor joc que es pot seguir! ;P

miércoles, 6 de junio de 2007

La fira!

Com tots els dilluns del món mundial a Tortosa fan la típica fira que es fa a tots els pobles (no sé si a les ciutats no, no m'hi he fixat mai U_U"). I és prop de casa el Davidet meu! Aixís que l'emprenyen molt pobret, perquè es senten uns crits com: "todo a tres y cin-cin-cin-cinco euros!" o "miren señores! Solo a seis 'hebros' que me lo quitan de las manos!" o "bueno, bonito y baratoooooo!".

Però aixó no és el cas. El que volia explicar avui és que de petits sempre haviem passat per la fira, perquè les mares tenen la típica costum de passar-se tot el matí a la fira i endur-se els crios que pobres acaben la mar de cansats i amb insolació i tot si és a l'estiu! Així que sí, jo de nena petita vaig pringar xD

I ara feia molt que no hi anava! Perquè al estar a Bcn doncs vosaltres direu si tinc molt temps d'anar els dilluns a la fira xD (bueno a part de les ganes xDDD)

Com el Davidet viu prop i el dilluns estava amb ell, (els dos juntets! Quin goig tu!^^) li vaig dir que volia anar a la fira, no ho sé, suposo que em va pillar un rampell dels meus meus. Un com aquest!

Buenu, jo esperava veure les típiques paradetes de sempre: la xurreria, la dels cd's-discomobil, la dels melons, la dels animalets i la de les típiques peces de roba.

Doncs desprès de potser 5 o 6 anys ha canviat tota la concepció d'això, ara hi havia 2 xurreries, la discomòbil-vendo-cd's-a-buen-precio tampoc no estava, en canvi hi havien un parell de top mantes xD, la dels melons desapareguda i la dels animalets també, la de roba, sostens, pinzes per al cabell seguia.... I a més! Amb l'aportació de 10 o 12 negritos venen ulleres de sol (però cap m'agradava) i! i! i! No us perdeu això! Amb l'actuació estelar de 3 indios!!!!! xDDD
Si! Senyores i senyors 3 indios amb plomes i vestits típics d'indios amb 3 micros i uns bafles! Esperant per comença la seva actuació! No ho havia vist mai això! Em vaig quedar flipan i rien, vaig mira al Davidet i li vaig dir! Ja tinc post!! xD

Aixís que com a conclusió només dir-vos que la fira ja no és el que era, ja no pots anar a comprar cd's tarats o pollets o melons, ara només pots anar per veure els indios, menjar un parell de xurros i comprar-te unes ulleres de sol!

Jo no vaig fer res de tot aixòs pq li vaig dir al Davidet que em convidés a esmorzar a ca seva i vam nar els dos corrents corrents! ;P



Aprofito per saludar els espies! Aviat tindré una secció per vosaltres! Espero que us agradi! xD

domingo, 3 de junio de 2007

L'auto-censura

Doncs sí, avui parlaré de l'auto-censura i de l'anonimat dels blocs. Perquè vulgues o no, són dos coses que van lligades. És o és?

El principi del meu bloc (el de blocat) era personalíssim-sentimentalissim però "disfressat", perquè parlava de tothom però de ningú. Però feia el pitjor de tot: despullar-me. Encara que molts encara tenen enigmes de saber si eren o no protagonistes d'aquells records que un cop van ser buits i d'altres plens i vius.

L'error va ser de donar a còneixer a certs amics el bloc quan era buit, perquè ara al ser ple se l'espia. I moltes coses que voldria escriure no puc, perquè ja tinc una cara, i ja tinc uns espies. És per això que m'auto-censuro. És normal. L'anonimat hi fa molt. No tenir coneguts que et llegeixen fa que et puguis esplaiar més i potser d'una manera més subjectiva o més teva de la què faries.

Potser al ser un bloc més personal, fa que l'auto-censura sigui més gran que la d'altres. Però segueixo escrivint el que vull i segueix sent el meu raconet.

Potser podria ser diferent...
...però sense deixar de ser tan meu com és



I és que m'encanta postejar!


Per què deixar-ho?