martes, 26 de agosto de 2008

Estic bé.



... o això crec.





Almenys tinc unes nenetes que hem cuiden molt :)

sábado, 23 de agosto de 2008

Tot s'esquerda

cada cop més

i com més ho intento

més ho trenco

no ho puc evitar...

...no se què fer.

jueves, 21 de agosto de 2008

Les estrelles fan bogeries...

Des de fa un temps que em considero bastant llunàtica.
No sé si és que les estrelles estan bojes, si ha sigut l'eclipse de lluna o això que "ara-surt-el-sol-i-ara-ja-no" que em trasvalsa. I és que el temps està boig!! Que pari ja si us plau!!

I amb tot aixo venia a dir que durant el dia tinc fases de mil humors que no sé com empendre'm... he d'estar activa? passiva? somiadora? trista? riallera? agresiva? seriosa?

M'agoto, sabeu?

És futut tenir mil humors amb un dia... Però després anant més enllà penso "això és que no sé que sentir" i llavors comença l'enigme més gros que em podria proporcionar mai el temps...

Què és més dur, no saber que sentir, o sentir massa coses amb un sol dia...?

jueves, 14 de agosto de 2008

Muse

I m'he reenganxat als inicis de Muse...

" So come in my cave
And I’ll burn your heart away
Come in my cave
And arrest me for my mistakes "






L'alcohol és la solució a tots els nostres problemes...?



sábado, 9 de agosto de 2008

Voll Damm

I si, li copio el titul a la pitufa :)

Ahir per fi vaig quedar amb la meva Rossy, i això que només feia una setmana que no la veia. Però l'he trobat molt a faltar, perquè cada dia me n'enamoro més de la meva neneta i estic contenta perquè sé que a ella tb li agrada quedar amb mi i me l'estimo.

És el nostre ritual quedar amb la voll, i explicar-nos coses. I jo l'escolto, i l'envejo. I l'admiro. Perquè jo també vull ser com ella. Independent, somiadora i alhora amb els peus al terra, responsable i esbojarrada, i el més important de tot: sanguinària!

I ens expliquem les confessions, i ens escoltem atentament, i se'ns ocurreixen més coses, coses espontànees que ens expliquem amb tot el secretisme del món. I riem. I ens donem consells. I bebem voll i ens fumem un paquet sencer de novel mentres xerrem i xerrem i jo li conto que ja tinc 3 vestits "Pipette" i ella se'n vol posar un.

I li dic que l'envejo i que no se què fer. Perquè el bloc ja me l'he ordenat, però segueixo tenint la vida desordenada...